Учебна 2021/2022 г.

График на занятията по AE:

През учебната 2021/2022г., освен индивидуално обучение, формираме групи за подготовка по английски език за ученици. Учебните занятия на групите за ученици до 4-ти клас ще се провеждат по представения график*. Групите за по-големите ученици (Ниво B1 и по-високо) ще бъдат формирани според възможността на лектора и учениците в групата:

*Посоченият график подлежи на промяна при желание на цялата група и възможност на лектора.

** Посочената възраст на децата е ориентировъчна. Точната група се определя от лектора, според знанията и натовареността на ученика в училище.

Цената на курса PreSchool /за деца от предучилищна възраст/ е 90.00лв. на месец. Цената на отстаналите курсове – от Pre A1 Starters до A2 Flyers е 140.00лв месечно. За допълнителна информация, както и за цени и възможност за провеждане на индивидуално обучение, моля свържете се с нас.

График занятия по математика

През учебната 2021/2022г. освен индивидуално обучение формираме групи за подготовка по математика за 4-тити и 7-ми клас. При желание могат да бъдат формирани допълнителни групи за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Учебните занятия на групите ще се провеждат по следния график*:

*Посоченият график подлежи на промяна при желание на цялата група и възможност на лектора.

Подготовката на горепосочените групи включва и провеждане на примерни тестове за НВО (за 4-ти и 7-ми клас). Тестовете ще се провеждат:

 • В помещенията на школата;
 • В предварително уговорени часове, допълнително от посочените по-горе.
 • Безплатно за ученици на школата.
 • Ежемесечно, за периода от м. Ноември до м. Февруари
 • По два пъти на месец от м. Март до м. Април/Май.
 • Ежеседмично в периода на последния месец преди изпита, според обявените от МОН дати.

Цената на всички предложени курсове е 130.00лв. месечно. За допълнителна информация и цени за индивидуално обучение, моля свържете се с нас.

Свържете се с нас

Нека обсъдим твоето бъдеще

  Очакваме вашите въпроси, коментари и запитвания на тел.: 0893 844 406, на място в школата в гр. София, ул. “Слав Караславов” 2, на електронна поща: christian@prepclass.net, marta@prepclass.net – относно класовете по английски език, mariya@prepclass.net – относно курсовете по математика. Защото обратната връзка е важна за нас!

  Адрес

  гр. София
  кв. Витоша
  ул. "Слав Караславов" 2

  Телефон

  +359 893 844 406
  +359 893 860 800

  Email адрес

  office@prepclass.net 
  christian@prepclass.net
  marta@prepclass.net
  mariya@prepclass.net