Курсове по Английски език

Курсове по Английски език Super Minds Starter
Super Minds Starter

Програмата е подходяща за 5-6 годишни. 

Това е програма за най-малките. Иновативна програма на Кеймбридж за най-малките ни ученици. В нея, освен, че се запознават с английския чрез забавни истории, песни и креативни задачи, развиват и паметта и фината моторика у децата. Работим много за изучаването на азбуката, звуците и разпознаването на буквите визуално. На края на нивото очакваме от децата да могат да съставят прости изречения сами и да разпознават предметите около тях и да могат да ги назоват – неща от класната стая, дома, животните, храната и играчките. Ще бъдат добре запознати с английската азбука, изписването на буквите правилно, подредбата, звуците и думите, свързани с нея. Всичко това се случва чрез много движение, игри, повтаряне и забава.

Провежда се: понеделник/сряда от 16:30 – 15:30 часа. 

Курсове по Английски език Power Up 1
Power Up 1

Програмата е подходяща за деца 2-ри – 3-ти клас с базови познания по английски език.

Целта на програмата е д надградим знанията по английски език.Програмата е една от  класическите програми на Cambridge, което подготвя децата за сертификатните им нива Starters, Movers и Flyers. 

 Децата в това ниво научават техники за четене и писане и това е основният фокус в нивото. Разбира се, учебникът е изключително интересен и забавен, пълен с игри, любопитни факти за света около нас и креативни задачи, които развиват не само уменията и знанията по английски език, но и правят ученето леко и приятно, работейки над важни ценности и умения от живота.

Провежда се: понеделник/сряда от 17:30 – 19:00 часа. 

Курсове по Английски език Kids Box 3
KidsBox 3

Програма е подходяща за деца 2-ри – 4-ти клас с базови познания по Английски език.

Подходящо е за деца, които искат да надградят уменията си през идната учебна година. Програмата е една от  класическите програми на Cambridge, което подготвя децата за сертификатните им нива Starters, Movers и Flyers. Програмата преговаря базовите познания по английски и надгражда уменията за четене, писане, говорене и слушане през годината чрез интересни и забавни задачи, игри, песни и истории.

Провежда се вторник/четвъртък от 16:30 – 18:00 часа. 

Курсове по Английски език Power Up 2
Power Up 2

Програмата е подходяща за деца 3-ти и 4-ти клас със стабилни познания по Английски език.

Програмата е една от  класическите програми на Cambridge, което подготвя децата за сертификатните им нива Starters, Movers и Flyers. 

 В това ниво се предолага децата да са овладяли базови познания и умения по английски език и да надграждат със стратегии за четене с разбиране, граматика, нови думи и интересни уроци. Програмата е изключително иновативна и предлага много възможности за развитие на знанията и уменията, които вече имаме по английски език, както и на ценности, теми от околната среда и живота около нас.

Провежда се вторник/четвъртък от 18:00 – 19:30 часа. 

Курсове по Английски език Eyes Open 2
A2 Eyes Open

Програмата е подходяща за деца 5-ти -6-ти клас с базови позания по английски език.

А2 е едно от най-важните нива в английския език. В него затвърждаваме и надграждаме основите, които сме усвоили до тук и работим усилено над уменията за говорене и писане, учим се да съставяме текст, да четем все по-сложни и интересни неща и да слушаме с разбиране. 

Провежда се понеделник/сряда от 19:00 – 20:30 часа. 

Онлайн курс по Английски език Speak Out от Езикова школа Prep Class
Онлайн курс Speak Out

Курсът е подходяща за деца с ниво B1 и B2 по английски език.

“Голямата цел на образованието не е знанието, а действието!”. 
За това ние продължаваме да действаме за вас. От този уикенд (27.11.2021 г.) всяка събота ще се провежда онлайн курса по английски език Speak out, който е с основен акцент върху говорене. Работи се в малки групи до 4-ма души, а продължителността на курса е общо 60 часа – по 3 учебни часа всяка събота. 
 

Провежда се всяка събота от 11:00 – 13:00 часа. 

English summer school

STARTERS – Story fun 2

Курсът е подходяща за деца 2 – 3 клас

Това е първото ниво от програмата за сертификати, включваща  Starters, Movers и Flyers.

Основен фокус тук е децата да научават техники за четене и писане. Обучението е оридружено с учебник, който е изключително интересен и забавен, пълен с игри, любопитни факти за света около нас и креативни задачи. Развиват се не само уменията и знанията по английски език, но и правят ученето леко и приятно, фокусирайки се над важни ценности и умения от живота.

Продължителност: 8 посещения по 3 учебни часа + 15 мин почивка (общо 2.5 астрономически часа)

Провежда се понеделник/сряда/петък от 10:00 – 12:30 часа

Период: 03.06.2022 г. – 20.06.2022 г. 

Цена: 260 лв. (включващ курса+материалите)

MOVERS – Story fun 3

Курсът е подходяща за деца 3 – 4 клас

Това ниво е за малко по-напредналите и вече овладели базовите познания и умения по английски език. Изграждат се стратегии за четене с разбиране, граматика, учене на нови думи и интересни уроци.

Програмата е изключително иновативна и предлага много възможности за развитие на знанията и уменията, които вече имаме по английски език, както и на ценности, теми от околната среда и живота около нас.

Продължителност: 8 посещения по 3 учебни часа + 15 мин почивка (общо 2.5 астрономически часа)

Провежда се понеделник/сряда/петък от 14:00 – 16:30 часа

Период: 17.06.2022 г. – 04.07.2022 г. 

Цена: 260 лв. (включващ курса+материалите)

FLYERS – Story fun 4

Курсът е подходяща за деца 4 – 5 клас

Последното ниво Flyers, от програмата за сертификати, е за вече издигналите се със знания деца. Предполага се учениците да умеят да четат и превеждат текстове, както и да са свикнали с усвояването на новите думи от уроците.

Програмата е изключително иновативна и предлага много възможности за развитие на знанията и уменията, както и на ценности, теми от околната среда и живота около нас.

Продължителност: 8 посещения по 3 учебни часа + 15 мин почивка (общо 2.5 астрономически часа)

Провежда се понеделник/сряда/петък от 16:30 – 19:00 часа

Период: 17.06.2022 г. – 04.07.2022 г. 

Цена: 260 лв. (включващ курса+материалите)

Контакти

Свържете се с нас

Нека обсъдим твоето бъдеще

  Очакваме вашите въпроси, коментари и запитвания на тел.: 0893 844 406, на място в школата в гр. София, ул. “Слав Караславов” 2, на електронна поща: christian@prepclass.net, marta@prepclass.net – относно класовете по английски език, mariya@prepclass.net – относно курсовете по математика. Защото обратната връзка е важна за нас!

  Адрес

  гр. София
  кв. Витоша
  ул. "Слав Караславов" 2

  Телефон

  +359 893 844 406
  +359 893 860 800

  Email адрес

  office@prepclass.net 
  christian@prepclass.net
  marta@prepclass.net
  mariya@prepclass.net

  Последвайте ни

  This message is only visible to admins.
  Problem displaying Facebook posts.
  Click to show error
  Error: Server configuration issue
  Наши партньори