Кеймбридж е вторият най-стар университет във Великобритания, основан през далечната 1209 година, като е едно от най-престижните висши учебни заведения не само в страната, но и в света. Университета се слави се с най-строгите изисквания към кандидатите за следване във Великобритания.

Изпитите на Кеймбридж са надеждно доказателство за владеене на английски език.

FCE, CAE и CPE са престижни езикови сертификати на Кеймбридж, които удостоверяват, че владеете  английски език на високо ниво. Teзи сертификати са признати по цял свят от водещи институции в академичната и професионалната сфера. Да вземете сертификат на Кеймбридж е постижение,  което се ползва цял живот.

FCE е първият сертификат на Кеймбридж, който Ви дава достъп до множество университети и е признат от работодатели от частния и публичен сектор в целия англоезичен свят. Сертификатът е без давност и важи цял живот. FCE отговаря на ниво B2 и е доказателство, че можете да комуникирате уверено на английски език, както писмено така и устно.

САЕ ще ви помогне да влезете в много висши учебни заведения по цял свят. В допълнение към базата, положена на ниво FCE, CAE изисква по-добър изказ. На това ниво трябва да покажете, че умеете да предавате информация в комплексни изречения, и имате богат речников запас. Успешното полагане на този изпит ще покаже, че можете да участвате в работни срещи и академични консултации.

CPE е за тези, за които английският се е превърнал във втори майчин език. Сертификатът на Кеймбридж CPE свидетелства, че умеете да разбирате сложни текстове и да участвате в дискусии на много високо ниво. Сертификатът ще помогне на тези, които желаят да следват магистратура или докторантура, или за кандидатстващите на лидерска позиция.

Изпитите на Кеймбридж тестват четирите езикови умения – слушане, говорене, четене и писане. Те включват набор от задачи, които оценяват Вашата способност да използвате езика в различни ситуации и теми.

Полагането на всеки един от сертификати на Кеймбридж включва задълбочена подготовка. Ако се нуждаете или искате да изкарате сертификат на Кеймбридж, запишете се и изкарайте при нас Prep Class и ние ще ви помогнем за това.

Прочетете повече за тези сертификати от тук.

Посетете сайта ни от тук и се запишете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *