Курсове от езикова школа Prep Class

Езикова школа Prep Class е до вас, за да ви помогне за успешото начало на новата учебна година, която вече започна и докато наваксате в разговори и игри със съучениците, с които не сте се виждали цяло лято, ще дойде времето на изпитванията, контролните и класните работи. С това ние от Езикова школа Prep Class не се опитваме да ви изплашим, а да ви подготвим за важните моменти от живота на всеки ученик.

Често пъти се случва да сме по-натоварени по някои предмети и да изостанем по други, които дори може би харесваме повече. В подобен момент всеки от нас би имал нужда от помощ. А когато настъпи моментът да кандидатстваме, тогава нещата стават още по-заплетени. Но не се тревожете, ние сме помислили за всички ситуации и сме готови да ви помогнем по пътя към мечтите ви, независимо в коя област са те.

В Prep Class предлагаме курсове по Български език и литература, Английски и Математика

Това са трите основни предмета, които са необходими за почти всички кандидат-студентски изпити. Освен това курсовете са подходящи за всички възрастови групи: Super Minds Starter е групата ни по Английски език, която е подходяща за 5-6 годишни, Power up 1  е предназначена за ученици от 2-ри и 3-ти клас. Другите ни групи са:

За тях може да прочетете по-подробно в сайта ни тук. Освен това предлагаме подготовка за сертификатни изпити на Кеймбридж – IELTS, First (FCE), Advanced (CAE), Proficiency (CPE) и др.

Езикова школа Prep Class е подходящ и за хора, които не могат да посещават курсовете на място. Помислили сме и за хората от други населени места, като създадохме опцията за дистанционно обучение.  А ако искате да ви бъде обърнато специално внимание и да задълбочите своите специфични знания или да наваксате с пропуските си в тях , ще ви предложим нашите индивидуални курсове.

Пригответе се за забавно приключение и сериозна подготовка в езикова школа Prep Class.

За да научите повече, свържете се с нас по някой от следните начини:

тел.: 0893 844 406
На място в школата в гр. София, ул. “Слав Караславов” 2
електронна поща:
Относно класовете по английски език:
christian@prepclass.net, marta@prepclass.net.  
Относно курсовете по математика: 
mariya@prepclass.net

Винаги можете да ни пишете и по чата тук в сайта. 

Наши партньори

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *